4 hónapja újult meg

December 20-án, lassacskán 4 hónapja újult meg a www.tinnye.hu oldal. Kezdetben naponta átlagosan 40-50 látogatás volt az oldalon, áprilisra naponta átlagosan már 110 fő nézi az oldalt, azaz hetente 700-800 látogatónk van.

Egy látogató átlagosan 3-4 oldalt néz meg, tehát az oldalmegtekintések száma 2-3000 hetente.

Mi a legolvasottabb?

Természetesen a nyitóoldal, ezt nézik a legtöbben, ide érkeznek, az itteni híreket, információkat szemlézik. De hasonlóan sokat látogatott a fórum, ezen a pontos kérem is a látogatókat, hogy merjenek írni, hozzászólni, ne csak a többiek véleményét, írásait nézzék, ragadjanak billentyűzetet és írjanak nyugodtan!

Előszeretettel lapozgatják a galériát is a látogatók (Tinnye képekben), megint csak felhívás: ha van egy jó fotója, életképe, küldje be nekünk: a tinnyehonlapja@gmail.com címre.

Kik, mely városok, országok néznek minket?

Erre a válasz az lenne: kik-kik, hát Tinnyeiek 🙂 De a válasz ennél érdekesebb és viccesebb. Minél sötétebb zöld a terület, annál több látogató érkezik abból a térségből a térképen. Látható, hogy még Dél-Afrikából is volt látogatónk 🙂

Bár érthetően a legtöbb látogató azért Magyarországról, a térségből érkezik:

Igyekszünk továbbra is minél több hírrel, információval szolgálni, ha van egy híre, kint volt a focimeccsen és megírná véleményét, fotózott a környéken és szívesen megosztaná, írjon bátran!