Orvosi ellátással kapcsolatos tájékoztatás

                                                   FIGYELEM !

Az új típusú koronavírus járvány megfékezésére a Kormány által kihirdetett vészhelyzet és a személye izolációs ajánlások alapján  egyéni eljárási rendet vezettünk be a rendelésen. Az intézkedés az Önök érdekében és a lehetőség szerint minél tovább fenntartható alapellátás céljából történik, visszavonásig !

Az alábbi változások lépnek életbe  2020. 03. 17. -től

 BETEGRENDELÉS:

Minden légúti megbetegedés esetében TILOS a rendelőbe jönni!

Ezen esetekben hívja a rendelő számát  06-26-335-080 rendelési időn kívül az orvos  mobil számát 06 30 231 68 59. A légúti fulladásos rosszullétnél az OMSZ 104 közvetlen számát.

A VÁRÓTEREMBEN EGYSZERRE 3 BETEG TARTÓZKODHAT, EGYMÁSTÓL 2 M TÁVOLSÁGBAN. A többi beteg addig a rendelő előtt, a szabadban várakozik.

A   15145 1/2020 OTF Országos Tisztifőorvos rendelete alapján a legtöbb beteget  TÁVKONZULTÁCIÓ ALAPJÁN KELL ELLÁTNI.  ( telefon)

MIELŐTT BETEGRENDELÉSRE JÖNNÉNEK TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.  Kivéve a sürgős életveszélyes állapot.

A köhögés, láz torokfájás: vírusos fertőzés  tüneti terápiát igényel. Állapot romlás esetén konzultáció illetve  a központi utasításnak megfelelően a karantén kórházba történő elhelyezés szükséges .

TÁPPÉNZ KIZÁRÓLAG BETEGSÉG ESETÉN ADHATÓ.

PAPÍRALAPÚ RECEPTEKET CSAK INDOKOLT ESETBEN ADUNK KI. VALAMENNYI VÉNYT A PATIKÁKBAN  TAJ  SZÁM ÉS  SZEMÉLYIGAZOLVÁNY BEMUTATÁSÁVAL  KIVÁLTHATJÁK. A HOZZÁTARTOZÓK IS (felírás után)

RECEPT IGÉNYLÉS  A  RENDELŐ SZÁMÁN   Tel: 06 26 335 080   

A MOBIL számomat kérem ( ahogy eddig tették ! ) KIZÁRÓLAG SÜRGŐS, ÉLETVESZÉLYES ESETBEN HÍVJÁK.

 A keddi egészséges tanácsadás elmarad. Védőoltásokat azonban előre egyeztetett időben a tanácsadóban beadjuk, amíg erre nem kapunk más központi utasítást !

Kérjük maximális együttműködésüket a járvány izolálása érdekében!

Dr. Répási Ildikó háziorvos