Istentisztelet másként! Vasárnap nyitva lesz a református templom

Vasárnap a szokott rend szerint a templom nyitva lesz. Aki tehát szeretne ebben a kényszerítetten lelassult, külső hangoktól zengő világban kicsit megnyugodni, befelé figyelni, kapcsolatot keresni Istennel, az előtt a tinnyei református templom ajtaja nyitva áll vasárnap a szokott időben reggel 9 órától. A lelkipásztor ott lesz.

Március 16-án jött a levél a Magyarországi Református Egyház Elnökségétől, amelyben az kérik, hogy szüneteltessünk minden egyházi alkalmat és istentiszteletet. Ma már tehát az istentisztelet mellőzése sem kérdés, így a Tinnyei Református Gyülekezet a kérésnek eleget téve a hagyományos istentiszteletet és a közösségi programokat szünetelteti, de vasárnap a templom nyitva lesz és istentisztelet is lesz, ha esetleg rendhagyó formában is.

Mindemellett felhívjuk a figyelmet, hogy a reformatus.hu honlapon minden reggel online áhítat lesz, továbbá vasárnap délelőtt istentiszteletet közvetítenek.
Vegyük komolyan a korlátozásokat, de ne próbáljunk elébe menni, mert mi nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. A biztos kapaszkodó az életünkben  az Egyetlen.
“Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.”  /Zsid. 13,/