Időjárás

Tinnye
Részben napos
Részben napos
13°C
Szelek: 7 km/h WNW
Napkelte: 04:48
Napnyugta: 20:47
More forecast...
 

Galéria

Hivatal Garancs tó szig3 perbal img_7664 bg

Kategória

Jeges 10-es út, baleset a Tinnye-Piliscsaba közötti úton, jeges Jászfalusi út… szokásos téli hétfő

Noha 2013. március 25-ét írunk, és túl vagyunk a csillagászati tavaszon is, ismét járhatatlan a 10-es, a Tinnye-Piliscsaba közötti úton baleset miatt torlódás, a kerülőnek számító Jászfalusi út szintén jeges, már-már járhatatlan.

Ismét frontális ütközés a Tinnye-Piliscsaba közötti úton

Tinnye, 2013. március 25. – Hétfőn reggel 8 óra körül ismét baleset történt a Tinnyét Piliscsabával összekötő kanyargós úton. Egy Audi személygépkocsi ütközött egy Citroen gyártmányú gépjárművel, mindkét autó erősen megrongálódott. A baleset nem messze a Garancstól történt, a Tinnyéhez közelebb eső csaknem 90 fokos emelkedővel tarkított kanyarban.

Baleset a perbáli úton 2012. december 3.

Ma reggel, 7.00 körül baleset történt a Tinnye-Perbál közötti úton. Részleteket egyelőre nem tudunk, egy biztos: az úton tükörjég alakult ki, ahogy a lehulló csapadék ráfagyott az úttestre, a felgyülemlő sorban is történt baleset, egy autó az árokba hajtott, személyi sérülés ott nem történt.

Meghalt egy motoros Perbál és Tök között

Meghalt egy motoros, miután járművével kisodródott az útról, majd felborult Tök és Perbál között vasárnap délután – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Kovács Viktória tájékoztatása szerint az 57 éves férfi az 1104-es úton Perbál felé haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban eddig ismeretlen okból kisodródott, és felborult.

A mentők gyors és szakszerű beavatkozása . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Meghalt egy motoros Perbál és Tök között

Két autó ment egymásnak a Tinnyei úton délelőtt

Hétfő délelőtt 11 órakor baleset történt Pilisjászfalun a tinnyei elágazásnál. Az egyik gépkocsi lefékezett, a mögötte közlekedő gépkocsi nem tudott megállni, ezért belerohant. A Pilisjászfalui Polgárőrség pár percen belül a helyszínen volt. Személyi sérülés nem történt, rendőri intézkedésre nem volt szükség, mert a felek megegyeztek.

(Forrás: varkapu.info és ppe.gportal.hu)

Fának csapódott egy terepjáró a csúszós út miatt

Kedden délelőtt 10 óra előtt néhány perccel Piliscsaba és Pilisjászfalu között a Magdolna völgyi elágazástól nem messze közlekedési baleset történt. Egy Mitsubishi L200 terepjáró megcsúszott a havas, nedves úton, és az út ment fának csapódott. A gépkocsit vezető személy nem sérült meg, a terepjáróban az anyagi kár jelentős.

A piliscsabai polgárőrség a bejelentést követően . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Fának csapódott egy terepjáró a csúszós út miatt

Lecsúszott az útról egy terepjáró a Tinnyei úton

Szerda reggel nem sokkal 8 óra után a jeges út miatt egy terepjáró a kanyarban megcsúszott és az árokba hajtott a Tinnyei úton. Személyi sérülés nem történt. A Pilisjászfalui Polgárőrség a műszaki mentés alatt a forgalmat irányította. Közben alig egy kilométerrel távolabb egy nyerges kamion is elakadt a csúszós út miatt.

Mivel Pilisjászfalu és . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Lecsúszott az útról egy terepjáró a Tinnyei úton

Halálos baleset Piliscsabánál

Meghalt egy személygépkocsi vezetője, amikor járművébe belerohant egy teherautó csütörtök este a Pest megyei Tinnye és Piliscsaba között.

A 1104-es úton, a Garancsi-tónál haladó teherautó egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol belerohant egy személyautóba. A kocsi vezetője, egy 65 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a helyszínelés . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Halálos baleset Piliscsabánál

Fokozottan ellenőrzik a motorosokat – A környéken hárman is meghaltak

Fokozott ellenőrzést tart több nyári hétvégén a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a motorbalesetek számának csökkentéséért. Magyarországon a személyi sérüléssel járó közúti balesetek 4-5 százalékát okozzák motorosok. A környéken az utóbbi hetekben három motoros is meghalt. Olvassa tovább» Fokozottan ellenőrzik a motorosokat – A környéken hárman is meghaltak

Motorbaleset Tinnye és Piliscsaba között

Halálos kimenetelű motorbaleset történt Pest megyében szombat este, jelentette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Piliscsaba és Tinnye között egy házaspár motorkerékpárjával kicsúszott az útról, majd két fának ütközött, és felborult. Ezt követően még az asszony értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező mentők mindkettőjüket kórházba szállították, ahol a feleség meghalt.