Címke: baleset

Ismét frontális ütközés a Tinnye-Piliscsaba közötti úton

Tinnye, 2013. március 25. – Hétfőn reggel 8 óra körül ismét baleset történt a Tinnyét Piliscsabával összekötő kanyargós úton. Egy Audi személygépkocsi ütközött egy Citroen gyártmányú gépjárművel, mindkét autó erősen megrongálódott. A baleset nem messze a Garancstól történt, a Tinnyéhez közelebb eső csaknem 90 fokos emelkedővel tarkított kanyarban.

Baleset a perbáli úton 2012. december 3.

Ma reggel, 7.00 körül baleset történt a Tinnye-Perbál közötti úton. Részleteket egyelőre nem tudunk, egy biztos: az úton tükörjég alakult ki, ahogy a lehulló csapadék ráfagyott az úttestre, a felgyülemlő sorban is történt baleset, egy autó az árokba hajtott, személyi sérülés ott nem történt.

Meghalt egy motoros Perbál és Tök között

Meghalt egy motoros, miután járművével kisodródott az útról, majd felborult Tök és Perbál között vasárnap délután – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Kovács Viktória tájékoztatása szerint az 57 éves férfi az 1104-es úton Perbál felé haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban eddig ismeretlen okból kisodródott, és felborult.

A mentők gyors és szakszerű beavatkozása ellenére a férfit nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen meghalt.

Félpályás zárás mellett helyszíneltek, a baleset körülményeit a budaörsi rendőrkapitányság vizsgálja – mondta a szóvivő.

Két autó ment egymásnak a Tinnyei úton délelőtt

Hétfő délelőtt 11 órakor baleset történt Pilisjászfalun a tinnyei elágazásnál. Az egyik gépkocsi lefékezett, a mögötte közlekedő gépkocsi nem tudott megállni, ezért belerohant. A Pilisjászfalui Polgárőrség pár percen belül a helyszínen volt. Személyi sérülés nem történt, rendőri intézkedésre nem volt szükség, mert a felek megegyeztek.

(Forrás: varkapu.info és ppe.gportal.hu)

Fának csapódott egy terepjáró a csúszós út miatt

Kedden délelőtt 10 óra előtt néhány perccel Piliscsaba és Pilisjászfalu között a Magdolna völgyi elágazástól nem messze közlekedési baleset történt. Egy Mitsubishi L200 terepjáró megcsúszott a havas, nedves úton, és az út ment fának csapódott. A gépkocsit vezető személy nem sérült meg, a terepjáróban az anyagi kár jelentős.

A piliscsabai polgárőrség a bejelentést követően azonnal a helyszínre ment, de addigra a pilisvörösvári rendőrjárőr már a forgalom irányítását megkezdte, a műszaki mentés már folyamatban volt.

Lecsúszott az útról egy terepjáró a Tinnyei úton

Szerda reggel nem sokkal 8 óra után a jeges út miatt egy terepjáró a kanyarban megcsúszott és az árokba hajtott a Tinnyei úton. Személyi sérülés nem történt. A Pilisjászfalui Polgárőrség a műszaki mentés alatt a forgalmat irányította. Közben alig egy kilométerrel távolabb egy nyerges kamion is elakadt a csúszós út miatt.

Mivel Pilisjászfalu és Tinnye között szinte a teljes út erősen le volt jegesedve, ezért a polgárőrség értesítette a Pilisvörösvári Rendőrőrs ügyeletesét, hogy balesetveszélyes az útszakasz. A közút szóró kocsija a bejelentést követő fél óra múlva megkezdte az út jégmentesítését.

Halálos baleset Piliscsabánál

Meghalt egy személygépkocsi vezetője, amikor járművébe belerohant egy teherautó csütörtök este a Pest megyei Tinnye és Piliscsaba között.

A 1104-es úton, a Garancsi-tónál haladó teherautó egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol belerohant egy személyautóba. A kocsi vezetője, egy 65 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a helyszínelés befejezéséig lezárták.

Motorbaleset Tinnye és Piliscsaba között

Halálos kimenetelű motorbaleset történt Pest megyében szombat este, jelentette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Piliscsaba és Tinnye között egy házaspár motorkerékpárjával kicsúszott az útról, majd két fának ütközött, és felborult. Ezt követően még az asszony értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező mentők mindkettőjüket kórházba szállították, ahol a feleség meghalt.