Időjárás

Tinnye
Részben napos
Részben napos
13°C
Szelek: 7 km/h WNW
Napkelte: 04:48
Napnyugta: 20:47
More forecast...
 

Galéria

7 holofon img_7515 img_4352 img_4354 wp_20150621_07_16_20_pro

Kategória

Hófúvás miatt nehéz közlekedés – 2013. február 12.

Tinnye és Perbál között hófúvás miatt csökken a látótávolság, az út egy sávon járható. /Class Fm/

Havazás, hóhelyzet

07:10 – A Varkapu.info információi szerint két kamion is elakadt a 10-es úton az Auchan körforgalom közelében Esztergom irányában. Az úton ezért komoly dugó alakult ki.

07:00 – A Vonatinfo térképe szerint a Budapest-Pilisvörösvár vasúti szakaszon 10-15 perces késések vannak.

06:55 – Olvasóink jelezték, hogy a 10-es úton nagyon lassú a forgalom Budapest irányába, . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Havazás, hóhelyzet

Igen hideg idő jön – a szokásosabbnál is óvatosabban!

Az elmúlt évek legkeményebb téli hete elé nézünk: szibériai eredetű légtömeg hozza a hideg, száraz levegőt hazánkba, jelentette az időkép.hu. A nappali felmelegedés napról napra erőtlenebbé válik, éjszakánként sok helyen -15, fagyzugos helyeken akár -20 fokig is hűlhet a levegő. A rohamos lehűlést három tényező segíti: a derült ég, a szélcsend és a hófedte . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Igen hideg idő jön – a szokásosabbnál is óvatosabban!

Tíz munkagép takarítja a havat Pest megyében

Pest megye északi és keleti részein folyamatos a havazás, az utak síkosságmentesítésén tíz munkagéppel dolgoznak. A 3-as számú főúton és környékén, így Fóton, Veresegyházán, Galgamácsán és Gödöllőn, valamint környező területeiken hétfő reggelre 5-6 centiméternyi hó hullott, a havazás továbbra is tart.

A Magyar Közút Zrt. tíz munkagépe jelenleg is az utakon dolgozik a hó . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Tíz munkagép takarítja a havat Pest megyében

Csak lassan halad a forgalom Pest megyében

Havas, hókásás útszakaszon csak lassan halad a forgalom Cegléd, Monor, Budakeszi, Piliscsaba és Fót térségében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs csoportvezetője.

Pécsi Norbert elmondta: több főút és mellékút sónedves, a Budakeszi-Páty-Perbál útszakaszon folyamatosan dolgoznak a munkagépek, míg Tinnye és Piliscsaba, valamint a Fót-Csomád-Veresegyház útvonalon jeges utakra kell számítaniuk az autósoknak.

Forrás: . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Csak lassan halad a forgalom Pest megyében

Havazás – Nehezen járható mellékutak Szentendre környékén

Pécsi Norbert elmondta, hogy a Magyar Közút dabasi, monori és ceglédi üzemmérnökségeinek területén a folyamatos havazás miatt 20 munkagéppel intenzíven takarítják az utakat, de Szentendre térségében is közel a legmagasabb, úgynevezett hármas fokozatban dolgoznak munkatársai. Ez utóbbi területen több mellékút csak egy nyomon járható, ezért saját és bérelt hómarókkal, illetve úgynevezett nyitó ekékkel takarítják . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Havazás – Nehezen járható mellékutak Szentendre környékén