Időjárás

Tinnye
Főleg felhős
Főleg felhős
0°C
Szelek: 11 km/h N
Napkelte: 06:39
Napnyugta: 17:18
More forecast...
 

Galéria

ab1 img_6721 kanikula suzukibalogh img_4341 gar%c3%a1zsv%c3%a1s%c3%a1r06-08

Kategória

Igen hideg idő jön – a szokásosabbnál is óvatosabban!

Az elmúlt évek legkeményebb téli hete elé nézünk: szibériai eredetű légtömeg hozza a hideg, száraz levegőt hazánkba, jelentette az időkép.hu. A nappali felmelegedés napról napra erőtlenebbé válik, éjszakánként sok helyen -15, fagyzugos helyeken akár -20 fokig is hűlhet a levegő. A rohamos lehűlést három tényező segíti: a derült ég, a szélcsend és a hófedte . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Igen hideg idő jön – a szokásosabbnál is óvatosabban!

Jeges úttest – 2011. november 25.

Az éjszakai köd (vagy talán ónos szitálás) lefagyott az úttestekre, mindenki óvatosan induljon el ma reggel. Gyalog is rettentő csúszósak az utak!

Jégpáncél az M1-es autópályán és az 1-es úton

Vasárnap hajnalra erősen jeges burkolatra számíthatunk az M1-es autópálya és az 1-es főút Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

Az M1-es autópályán a síkos burkolat és a havas széllökések miatt 50-60 kilométeres sebességgel lehet haladni, az utakra ráfagyott ugyanis a szombat reggeli eső, az utána esett hótól nehéz időben észlelni a jegessé vált útszakaszokat. A megyei főkapitányság . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Jégpáncél az M1-es autópályán és az 1-es úton