Időjárás

Tinnye
Főleg felhős
Főleg felhős
20°C
Szelek: 4 km/h N
Napkelte: 04:57
Napnyugta: 20:27
More forecast...
 

Galéria

potszilveszer traffi_1 grindhousedrevi tabella-20110320 oktober23 ovi_pr20131026

Kategória

Hétfőtől terelik a 10-es út forgalmát Vörösvárnál!

DSCF4925Tisztelt Lakosok!

Az Északi Vasúti Duna-híd(kiz) – Pilisvörösvár(bez.) vonalszakasz pálya- és műtárgyépítési, valamint a kapcsolódó ideiglenes biztosítóberendezési, távközlési, közműkiváltási, kábelkiváltási munkák tervezése és megvalósítása kapcsán már Önök is értesültek róla, hogy a 10. sz. főút vasúti átjárójában közúti és gyalogos aluljáró épül.

A munkák elvégzéséhez szükségessé vált a Piliscsabai utca terelőútként való átépítése és a forgalom átterelése. A terelőútként való üzemelés alatt a gyalogosforgalmat a KRESZ szabályai szerint kell lebonyolítani. A csomópontban a munkák ütemezésének megfelelően a gyalogosok átvezetéséről munkabiztonsági közlekedési folyosókat jelölünk ki, amit munkaterület-szalagozással, korlátokkal és kerítésekkel jelölni fogunk. Az ezekről készült tervek a Pilisvörösvári Önkormányzat honlapján megtalálhatóak, illetve tájékoztatásul a helyszínen is ki lesznek téve.

Kérjük, kövessék figyelemmel! Olvassa tovább» Hétfőtől terelik a 10-es út forgalmát Vörösvárnál!

Jeges 10-es út, baleset a Tinnye-Piliscsaba közötti úton, jeges Jászfalusi út… szokásos téli hétfő

Noha 2013. március 25-ét írunk, és túl vagyunk a csillagászati tavaszon is, ismét járhatatlan a 10-es, a Tinnye-Piliscsaba közötti úton baleset miatt torlódás, a kerülőnek számító Jászfalusi út szintén jeges, már-már járhatatlan.

Hófúvás miatt nehéz közlekedés – 2013. február 12.

Tinnye és Perbál között hófúvás miatt csökken a látótávolság, az út egy sávon járható. /Class Fm/

Havazás, hóhelyzet

07:10 – A Varkapu.info információi szerint két kamion is elakadt a 10-es úton az Auchan körforgalom közelében Esztergom irányában. Az úton ezért komoly dugó alakult ki.

07:00 – A Vonatinfo térképe szerint a Budapest-Pilisvörösvár vasúti szakaszon 10-15 perces késések vannak.

06:55 – Olvasóink jelezték, hogy a 10-es úton nagyon lassú a forgalom Budapest irányába, . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Havazás, hóhelyzet

Tájékoztatás az ünnepi közlekedési rendről – MÁV-START

A március 15-i nemzeti ünnepre való tekintettel munkanap-áthelyezésre kerül sor, emiatt az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje. Olvassa tovább» Tájékoztatás az ünnepi közlekedési rendről – MÁV-START

Ünnepi menetrend a Volánbusznál

Közeledik a hosszú hétvége, ezzel együtt március 13-tól 26-ig némiképp változik a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratainak a menetrendje. Csütörtökön és pénteken munkaszüneti nap lesz, eszerint fognak járni a buszok. Olvassa tovább» Ünnepi menetrend a Volánbusznál

Lecsúszott az útról egy terepjáró a Tinnyei úton

Szerda reggel nem sokkal 8 óra után a jeges út miatt egy terepjáró a kanyarban megcsúszott és az árokba hajtott a Tinnyei úton. Személyi sérülés nem történt. A Pilisjászfalui Polgárőrség a műszaki mentés alatt a forgalmat irányította. Közben alig egy kilométerrel távolabb egy nyerges kamion is elakadt a csúszós út miatt.

Mivel Pilisjászfalu és . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Lecsúszott az útról egy terepjáró a Tinnyei úton

Hasznos tanácsok a télen közlekedőknek

Kérjük, olvassák el figyelmesen a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hasznos tanácsait, melyek a téli gépkocsivezetésre vonatkoznak. Olvassa tovább» Hasznos tanácsok a télen közlekedőknek

Jeges úttest – 2011. november 25.

Az éjszakai köd (vagy talán ónos szitálás) lefagyott az úttestekre, mindenki óvatosan induljon el ma reggel. Gyalog is rettentő csúszósak az utak!

Baleset Tinnye és Piliscsaba között (2011.11.18.)

Piliscsaba és Tinnye között baleset történt a reggeli órákban. Kérünk mindenkit, vigyázzanak, a köd lefagyott, jégpáncél van az úton több helyen!