Címke: piliscsaba

Ünnepi menetrend a Volánbusznál

Közeledik a hosszú hétvége, ezzel együtt március 13-tól 26-ig némiképp változik a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratainak a menetrendje. Csütörtökön és pénteken munkaszüneti nap lesz, eszerint fognak járni a buszok. (tovább…)

Fekete nap: Most több autó ütközött a Kopár Csárdánál

A Varkapu.info most kapta a hírt a pilisjászfalui polgárőröktől, hogy nagy baleset történt Pilisvörösvár és Piliscsaba között a Kopár Csárdánál. “5-6 autó ütközött, van amelyik fejtetőn áll. Jelenleg félpályán engedik a forgalmat” – közölték honlapunkkal azután, hogy ma már életét veszítette ott egy fiatal.

Ezek mellett a polgárőrök azt is jelentették, hogy Piliscsabán, Ligeten is történt valami, oda is már a 3. tűzoltó vonult. részletekkel remélhetőleg hamarosan jelentkezünk!

Túrajavaslat: Piliscsaba Kopár csárda – Vörös-hegy – Fehér-hegy

Ez a túra csak Tinnye közelében van, de nem Tinnyéről indul. A kiindulás a piliscsabai Kopár csárda, ahol kellően nagy parkoló áll rendelkezésre, illetve a túraútvonal kezdete is karnyújtásnyira van csak (ráadásul a túra végén isteni ebédet is el lehet itt fogyasztani). A Kopár csárda – Vörös-hegy – Fehér-hegy – Vörös-hegy – Kopár csárda útvonal időben kb. 2 óra alatt teljesíthető.

Tovább a túra részletes leírásához >>>