Címke: tűz

Ház tetőtere ég Tinnyén

Ég egy családi ház tetőszerkezete Tinnyén a Honfoglalás utcában. A tűzoltóság nagy erőkkel a helyszínre vonult és oltanak, a fa tetőszerkezet kaphatott lángra, a tűz oka egyelőre ismeretlen, személyi sérülés úgy tudjuk nem történt.

 

Újra gombot kell ragadni: megint jön a kéményseprő

A Magyar Kémény Kft. örömmel értesítette Tinnye vezetőségét, hogy 2012. január 2. és február 10. között kéményseprők járják a falut.

Kérünk mindenkit, hogy tegyék lehetővé a kémény ellenőrzését, engedje be a kéményseprőket és egyenlítse ki a vonatkozó díjat. Mind itt a  honlapon, mind a Várkapu.info oldalon számtalan hír jelent meg kéménytüzekről a környéken, előzzük meg ezeket!

Korábbi cikk a témában: Sorozatos kéménytüzek, tanácsok tűzoltóktól >>>

Sorozatos kéménytüzek (+Tanácsok tűzoltóktól)

Alig múlt el néhány nap az évből, máris két kéménytűz történt Budakalászon. Mindkét esetben a lerakódott korom gyulladt meg.A Pomázi Önkéntes Tűzoltóság felhívja a lakosság figyelmét, hogy a kéményseprést minden kéménnyel rendelkező épület tulajdonosa köteles eltűrni, sőt megkövetelni!

A kéményseprés a megyei önkormányzatok  kötelező közszolgáltatási körébe tartozik, szerződést kötnek egy-egy jogosult szolgáltatóval, akinek az emberei  (a kéményseprők) előre meghirdetett időben minden épültet felkeresnek. (tovább…)