Állatorvos háznál – Dr. Lakatos Tibor

Állatorvosi Rendelő Úny

Magyarországi és kevéske angliai állatorvosi gyakorlat után 2012-ben megnyitottuk Únyon az első állatorvosi rendelőnket, ahol magas szakmai követelményeket állítva magunk elé mindent megteszünk kedvence egészségének megőrzéséért. Igyekszünk a hozzánk betérő betegeket eredményes gyógykezelésben részesíteni ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő prevencióra is (védőoltások, szűrővizsgálatok, állapotfelmérés és tanácsadás).

A rendelő felszereltségének valamint kiváló anyagok használatának köszönhetően rendelőnk igen magas színvonalon működik. A vizsgálatok és műtétek gondosan kidolgozott protokoll alapján történnek. A részletes fizikális vizsgálatok elvégzése után, ha szükséges kiegészítő vizsgálatokat is végzünk. Törekszünk a legjobb felszereltségre mind a diagnosztikai mind a sebészeti műszerek terén. A műtéteket altatógéppel, folyamatos monitorozás mellett végezzük. Belső varratnak kizárólag kiváló minőségű felszívódó fonalat használunk. Folyadékpótlást vénás úton a legtöbb esetben biztosítunk, így kivédhető az altatás közben bekövetkező vérnyomás csökkenés káros hatása. Műtét alatt betegeink hőmérsékletére is fokozottan figyelünk. Minden alkalommal fájdalomcsillapítást használunk, amit a várható következményekhez, a fájdalom mértékéhez igazítunk.

Minden elvégzett beavatkozás, kezelés, műtét után részletes leírással és gyógyszerek tételes felsorolásával kiegészített kezelőlapot adunk a gazdiknak.

Minden egyéb részletért kérjük, tekintse meg honlapunkat.

Szeretettel várjuk rendeléseinken!

Nyitva tartás:

  • Hétfő/Kedd: 9-12
  • Szerda/Csütörtök: 16-19

Nyitvatartási időn kívül telefonegyeztetés szükséges!

Dr. Lakatos Tibor
Mobil telefon: 06/20-494-7202
E-mail: dr.lakatostibor@gmail.com
Honlap: www.allatorvosinfo.hu

Minden olyan házi kedvenc állatorvosi ellátását vállalom Piliscsaba, Pilisjászfalu, Perbál, Tök, Zsámbék, Tinnye, Csolnok, Dorog, Sárisáp és ezen helységek környékén

  • akiknek a szállítása különböző okokból nem megoldható vagy olyan stresszhelyzetet okozna, amelynek elkerülése érdekében célszerűbb a lakóhelyén történő ellátása.
  • vagy Önnek és kedvencének egyszerűen csak kényelmesebb, ha az orvos házhoz megy;
  • természetesen az Únyi Állatorvosi rendelőben is szívesen várom pácienseimet
  • a vakcinázásokat, a kutyáknak és a macskáknak ajánlott oltási program szerint, mikrochip beültetést, állat útlevél kiállítást
  • az általános egészségmegőrzést szolgáló vizsgálatokat, tanácsadást,
  • műtétek elvégzését

Dr. Lakatos Tibor

Mobil telefon:  06-20-494-7202

Úny Állatorvosi rendelő
Úny 2528, Templom u.5/B
nyitvatartás:

  • H/K: 9-12
  • Sz/Cs: 16-19

E-mail: dr.lakatostibor@gmail.com
Honlap: www.allatorvosinfo.hu

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment