„Csobbanj velünk!” program

Aqua Fun ParkVárjuk Pilisjászfalu és Tinnye településről 35 gyermek és 5 felnőtt kísérő jelentkezését a „Csobbanj velünk!” programra!

A program keretében egy busznyi gyermeknek adódik lehetőség Alsóörsön, az Aqua Fun Parkban tölteni augusztus 25-én, szerdán egy teljes napot.

7 és 14 éves korú gyermekek jelentkezését várjuk.

A jelentkezés emailen történik, pilisjászfalui gyermek esetén a hivatal[at]pilisjaszfalu[dot]hu, tinnyei gyermek esetén az igazgatas[at]tinnye[dot]hu email címen. A kiválasztás a jelentkezések érkezési sorrendjében történik, de kiemelt előnyt élveznek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő vagy hátrányos helyzetű gyermekek.

Kérjük, az emailben küldjék el az alábbi adatokat: Gyermek neve, születési ideje, anyja leánykori neve, TAJ száma, lakcíme, szülő telefonszáma 

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 18.

Elbírálási határidő: 2021. augusztus 23.

Tudnivalók:

Indulás reggel 7.00 körül az Önkormányzat parkolójából klímás, modern autóbusszal, érkezés forgalomtól függően 19-21 óra között. Napközben egy meleg étkezést kapnak a gyermekek, az útra szendvicset, innivalót kell csomagolni, mint egy egynapos osztálykirándulásra.
A gyermeknek nem szükséges úszni tudnia, mindenképp kapnak mentőmellényt és az animátorok is figyelnek rájuk. A strand teljes területén az összes szolgáltatást és természetesen az Aqua Fun Park-hoz tartozó vízi játékokat ingyenesen használhatják a kísérő felnőttek is.

A program támogatója az UBM Trade Zrt. aminek keretében 300 környékbeli, elsősorban hátrányos helyzetű gyermeknek számára szeretnének felejthetetlen élményt szerezni.

< Vissza a hírekhez